Jonas Hallberg har gjort en lång resa genom sitt liv, då han började som en mobbad kille i Köping och nu är Hollywood-kändisarnas favoritstylist. Han arbetar till exempel regelbundet med stjärnor som Cameron Diaz, Charlize Theron, Catherine Zeta-Jones, Cindy Crawford och Scarlett Johansson. Enligt Hallberg själv är det en djup kärlek för mode som driver honom, och han menar att han framförallt älskar att få kvinnor att se ut och känna sig sexiga, coola, starka och självständiga.

Hallberg menar också att han tror att han skiljer sig mycket från många andra stylister i Los Angeles, då han inte drar mycket uppmärksamhet till sig, och håller ett professionellt avstånd från sina kunder. Han poängterar nämligen att de är just hans kunder, inte hans vänner, även om han också tycker om dem som personer. Därmed inte sagt att han inte har vänner i den glamorösa Hollywoodvärlden – två av hans närmsta vänner är nämligen Izabella Scorupco och Mini Andén.498px-MiniAndenJune09

Skolgången var som nämndes ovan svår för Hallberg, som utsattes för så hård mobbning att han inte gick ut gymnasiet. Och hans uppväxt var inte lättare på hemmaplan, då hans föräldrar skilde sig när Hallberg var sju år gammal, och hans mamma led av psykiska problem. Det tvingade Hallberg att växa upp i förtid, och ta mycket av ansvaret hemma. Han menar dock att hans hårda uppväxt har format honom, och att han inte skulle vara den han är idag – en positiv och glad människa som tycker om äventyr – utan den.

Om du också vill bli en lika framgångsrik stylist som Jonas Hallberg, måste du börja med att starta ett eget företag. Det kan vara mycket att tänka på i uppstartsfasen av företaget, då man måste bolla sina första uppdrag med att skapa en identitet för företaget genom en hemsida, en logotyp, marknadsföring och nätverkande. Då kan det vara skönt att i alla fall inte behöva oroa sig för att pengarna från ens fakturor kommer in, något man kan ordna genom att låta Fakturino hjälpa till med fakturaköp. På det sättet vet man att pengarna kommer in snabbt och säkert, och kan koncentrera sig på att skapa snygga outfits.

Taggar