Tycker man om friluftsliv i form av vandring, är det smart att ha tåliga och bra friluftskläder när man vandrar. Då ska man köpa tåliga och snygga utomhuskläder från Garphyttan som är perfekt anpassade för friluftslivet! Efter att man kommer hem från vandringen, har håret varit extra utsatt och när man vandrar orkar man inte alltid ta hand om håret som hemma. Det kan då passa perfekt att unna sig en klippning och anlita en hårstylist för att sköta om håret lite extra.

Utekläder från Garphyttan och smarta tips från hårstylister

Att ägna sig åt vandring är ett riktigt härligt äventyr där man får se mycket natur och där man får frisk luft och nyttig motion. Det är viktigt att känna sig trygg med bra kläder på vandringen med utekläder där bland annat regn och kyla inte kan tränga igenom. Med hållbara utekläder från Garphyttan av hög kvalitet kan man känna sig riktigt trygg med kläder som skyddar och värmer. Unika Garphyttan erbjuder utekläder för både dam och herr med ett stort sortiment som fleecejackor, jackor, byxor, skjortor, t-shirts och accessoarer. Att ha bra utekläder när man vandrar eller ägnar sig åt annat friluftsliv är viktigt, men det är även viktigt att unna sig en god fysisk omvårdnad kring håret när man kommer hem från vandringen. Då är det extra bra med de bästa tipsen från hårstylisterna för att få ordning på håret igen efter friluftslivet.

Fördelar med stylist och utekläder från Garphyttan

Att införskaffa utekläder från Garphyttan betyder att man får kläder som är väl genomtänkta av grundaren Johan Skullman som är utvecklingschef för Garphyttans unika utekläder. Johan Skullman har över 30 års erfarenhet som officer i svenska Försvarsmakten, samt erfarenhet inom överlevnad. Med denna värdefulla erfarenhet har Johan Skullman utvecklat kläder för Garphyttan anpassade med material som andas och skyddar mot kyla, fukt och regn. Köper man till exempel byxor till från Garphyttan till vandringen, får man funktionella byxor med bekväm passform, stretchpaneler för följsamhet och vattentåligt tyg. Samma smarta funktioner gäller också jackor eller andra klädesplagg som man kan köpa in från Garphyttans stora sortiment. När man kommit hem och vill bli fin i håret igen, eller för att fräscha upp den personliga stilen, kan man även unna sig att anlita en personlig stylist. Det finns många fördelar med att anlita en personlig stylist då man efter en krävande vandring kanske behöver skämma bort sig själv lite extra. En personlig stylist kan fixa håret precis som man vill ha det, både för man eller kvinna, men även skapa en fin sminkning eller klädstil som passar bäst.